Argintul coloidal este cunoscut, datorita proprietatilor sale, si sub denumirea de superantibiotic. Acest nume i-a fost fost atribuit la sfarsitul secolului trecut cand, dupa o lunga serie de experimente, s-a dovedit ca nicio bacterie,m ciuperca, virus sau microb nu rezista intr-un lichid in care se afla argintul coloidal.
Ce este de fapt argintul coloidal? Ei bine, acesta se obtine prin electroliza argintului pur in apa distilata. Pe langa prorpietatile fantastice pe care le are, daca este folosit intr-un anumit dozaj nu are nicun efect secundar, nici contraindicatii si nici nu interactioneaza cu alte medicamente. Drept urmare, in prezent, are o gama larga de utilizari, fiin intalnit cu preponderenta in lumea medicala ca si dezinfectant.
Este important de stiut ca argintul coloidal, desi este o o suibstanta care se obtine din combinarea catorva elemente, nu poate fi fabricat acasa., deoarece riscurile asupra sanatatii pot fi destul de grave odata cu consumarea lui. De aceea este obligatoriu ca in momentul in care va hotarati sa apelati la acesta sa cautati suplimente alimentare care sunt atestate oficial pentru a contine aceasta substanta.Puterea miraculoasa pe care o are argintul coloidal face ca fiind prezent langa un birus, bacterie s.a.m.d sa reuseasca sa inactiveze enzimele pe care acestea le detin. Drept urmare patogenii se sufoca pur si simplu si nu mai au puterea necesara sa invadeze organismul.
Arginrtul coloidal si-a dovedit eficienta in eliminare mai multor tipuri de tumori, prin eliminarea celulelor nesanatoase din organism si redarea starii de sanatate buna.

!Click! Comanda acum – Argint Coloidal Forte (30ppm) 500ml • AGHORAS Pret 39,50 lei

Fiind un antiseptic puternic reuseste sa reconstruiasca tesuturile, de aceea este utilizat cu succe in spitale, pentru sectiunea persoanelor care au suferit arsuri.
Datorita particularitatilor sale reduce timpul de refacere a organismului dupa fracturi stimuland intr-un procent important cresterea osoasa. Imbunatateste digestia fiind de multe ori folosit de catre persoanele care au probleme gastrice frecvente.
Drept urmare, argintul coloidal isi merita cu prisosinta numele de antibiotic natural, reusind sa obtina victorii importante chiar si acolo unde antibioticele standar dau gresi. Bine de stiut ca acesta nu se depune in organism chjiar daca este utilizat frecvent.
In cazul in care considerati ca organismul vostru ar avea nevoie de administrarea unui supliment alimentar pe bvaza de argint coloidal va recomandam sa va adresati un medic care va stabili impreuna cu voi un program optim pentru administrarea acestuia. Nu uitati, in momentul in care achizitionati un astfel de supliment sa verificati producatorul pentru a fi siguri ca prepararea argintului coloidal s-a realizat conform standardelor in vigoare.