Termeni și Condiții

Termenii și condițiile pentru utilizarea site-ului Plafar.info
Dacă aveți nevoie de mai multe informații sau aveți întrebări legate de site-ului nostru, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la danmmitroi@gmail.com

Disclaimer pentru Plafar.info
Toate informațiile de pe acest site – https://plafar.info – sunt publicate cu bună credință și numai pentru scopuri informative generale. Plafar.info nu oferă nicio garanție cu privire la exhaustivitatea, fiabilitatea și exactitatea acestor informații. Orice acțiune pe care o faceți asupra informațiilor pe care le găsiți pe acest site (Plafar.info) este strict pe propriul dvs. risc. Plafar.info nu va fi responsabil pentru orice pierderi și / sau daune legate de utilizarea site-ului nostru.

Din site-ul nostru, puteți vizita alte site-uri web urmând hiperlinkurile către astfel de site-uri externe. În timp ce ne străduim să furnizăm numai legături de calitate către site-uri utile și etice, nu avem control asupra conținutului și naturii acestor site-uri. Aceste linkuri către alte site-uri web nu implică o recomandare pentru tot conținutul găsit pe aceste site-uri. Proprietarii de site-uri și conținutul se pot schimba fără notificare și pot apărea înainte de a avea posibilitatea de a elimina o legătură care ar fi putut fi „rea”.

Vă rugăm să fiți conștienți, de asemenea, că atunci când părăsiți site-ul nostru, alte site-uri pot avea politici de confidențialitate diferite și termeni care nu sunt sub controlul nostru. Asigurați-vă că verificați Politicile de confidențialitate ale acestor site-uri, precum și „Termenii și condițiile” acestora înainte de a vă angaja în orice afacere sau de a încărca informații.

Consimţământ
Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu renunțarea la răspundere și suntem de acord cu termenii săi.